CJ Prahova: 3 milioane de lei pentru activităţi nonprofit de interes judeţean

Sumă record acordată de Consiliul Județean Prahova pentru activități nonprofit. Proiectul privind finanțările nerambursabile pentru ONG-uri și Ghidul solicitantului, lansat în dezbatere publică.

,,Consiliul Judeţean Prahova susţine şi în acest an proiectele pentru activităţi nonprofit de interes judeţean, acordând, din bugetul propriu, suma record de 3.000.000 de lei. Finanţarea nerambursabilă este alocată în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2023 și a Ghidurilor solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu al Județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2023 se află în transparenţă decizională.

Domeniile propuse pentru 2023 sunt: Cultură şi Învățământ, Sănătate, Social, Tineret, Protecţia Mediului Sportul pentru toți, Sport de performanță.

Pentru primele şase enumerate, sumele alocate pentru proiectele individuale vor fi cuprinse între 5.000 lei şi 30.000 de lei, în timp ce pentru Sportul de performanţă, valorile pe care trebuie să le aibă o propunere eligibilă trebuie să fie cuprinse între 100.000 lei şi 1.500.000 lei.”, transmite CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment