CJ Prahova alocă bani pentru înbunătățirea calității apei

Consiliul Județean Prahova continuăm să investească în îmbunătățirea serviciilor publice și în creșterea calității vieții pentru toți cetățenii județului.

,,Consiliul Județean Prahova a aprobat luni, 22 mai, în ședință extraordinară alocarea a peste 1,4 milioane de lei în vederea modernizării stațiilor de tratare de la Mănești și Cocorăștii Colț. Decizia vizează îmbunătățirea calității apei pentru locuitorii din aceste localități, prin dotarea stațiilor cu instalații specializate pentru eliminarea arsenului și a metalelor grele din apă.

Acest pas important reprezintă un angajament continuu al Consiliului Județean Prahova de a se asigura că toți cetățenii județului beneficiază de servicii publice de calitate.

Pentru rezolvarea problemelor legate de prezența arsenului în apa de la Mănești și Cocorăștii Colț, aleșii județeni au votat în unanimitate proiectul de hotărâre. Odată cu această investiție, locuitorii celor două localități se vor bucura de apă de calitate superioară la robinetele lor.

Pe lângă aceste alocări de fonduri, Consiliul Județean Prahova a mai aprobat și suma de 500.000 de lei pentru construirea unui sediu de servicii publice în Mizil, precum și 952.000 de lei pentru construirea a două rezervoare de apă potabilă și a două stații de clorinare în Bălțești.”, transmite CJ Prahova într-un comunicat de presă.

Leave a Comment