CJ Prahova: Peste 100 de localnici din Scorțeni au beneficiat de investigații medicale gratuite

CJ Prahova anunță că, sătenii din comuna Scorțeni au beneficiat gratuit de investigații medicale, un proiect al Consiliului Judeţean Prahova, finanţat de OMV Petrom şi derulat în parteneriat cu Asociaţia Medcorp.

,,Caravana de servicii medicale, un proiect al Consiliului Judeţean Prahova, finanţat de OMV Petrom şi derulat în parteneriat cu Asociaţia Medcorp, a făcut un popas şi în comuna Scorţeni.

113 persoane s-au prezentat, în perioada 01-08 aprilie, pentru analize de laborator, investigaţii şi consultaţii gratuite.

Dacă pe data de 01 aprilie au fost prelevate probele biologice, o săptămână mai târziu, sătenii s-au prezentat pentru consulturile medicale de specialitate, acordate în concordanță cu acuzele subiective, istoricul medical și rezultatele analizelor.

Pentru cazurile medicale speciale, s-a putut extinde panelul de investigații biologice, pacienții selectați beneficiind de suplimentarea setului de analize.

Vă reamintim că acest proiect, realizat sub formă de parteneriat, s-a derulat anul trecut în cinci comunități rurale din Prahova, a inclus peste 1.000 de consultații medicale de specialitate de care au beneficiat, gratuit, peste 500 de prahoveni.”, transmite CJ Prahova într-un comunicat de presă.

Leave a Comment