CJ Prahova: Președintele Iulian Dumitrescu a anunțat că județul are cele mai mari bugete din țară prin atragerea fondurilor europene

Președintele CJ Prahova Iulian Dumitrescu a participat la Adunarea generală a Filialei Județene Prahova a Asociației Comunelor din România. Acesta a anunțat că județul are cele mai mari bugete din țară prin atragerea fondurilor europene.

,,Mi-a făcut mare plăcere să particip astăzi la Adunarea generală a Filialei Județene Prahova a Asociației Comunelor din România.

De când am devenit președinte al Consiliului Județean Prahova, am făcut parteneriate cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică. Iar acest lucru se vede în proiectele pe care le avem în derulare, cum ar fi cele de apă, canal, gaze, centuri ocolitoare etc, dar și în cele finalizate, cum ar fi distribuția celor peste 12.000 de tablete pentru elevii din mediul rural.

În acest an, avem unul dintre cele mai mari bugete de județ din țară, care provine nu atât din venituri, cât din atragerea de fonduri europene. Este anul în care, împreună cu primarii, trebuie să punem proiectele noastre în practică și să îmbunătățim condițiile de viață ale prahovenilor.

Eu lupt pentru județ, pentru a atrage cât mai mulți bani în Prahova, pentru a rezolva cât mai multe probleme. I-am asigurat pe primari de respectul, de sprijinul meu. Le mulțumesc pentru colaborare și le urez mult succes!”, declară președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment