CJ Prahova: S-a semnat contractul de proiectare și execuție a rețelei de distribuție a gazelor pe Valea Slănicului

Autorităţile prahovene au semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru introducerea unei reţele inteligente de gaze în localităţile de pe Valea Slănicului, în cadrul unui proiect de 30 de milioane de euro fără TVA, finanţat din fonduri europene.

Iulian Dumitrescu, Președintele CJ Prahova: Am promis și mă țin de cuvânt. Peste 8000 de gospodării și instituții publice din comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și orașul Slănic vor fi conectate, în câteva luni, la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. TERMEN DE FINALIZARE 31 decembrie 2023.

Acest proiect va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor orașului Slănic, respectiv a celor 8 comune din zonă, și va aduce noi posibilități de dezvoltare economică pe Valea Slănicului.

Mă bucur că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, am reușit să mișc lucrurile pentru ca visul locuitorilor de pe Valea Slănicului privind accesul la gaze să se transforme în realitate. Le mulțumesc primarilor Daniel Alexandru, Adrian Manole, Iulian Nae, Raducanu Dorin, Ion Ioniță, Bîgiu Iulian-Cristian, Sorin Tăbăraș, Aurelian Boghici și Dan Costea.

Sursa: Facebook, Iulian Dumitrescu

Leave a Comment