CJ Sălaj: buget de 500 mii lei destinat proiectelor pentru activitățile sportive și recreative

Constantinescu Denisa

Asociaţiile, fundaţiile şi cultele religioase din judeţ care derulează activităţi sportive, recreative sau dedicate tinerilor pot obţine şi în acest an finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean Sălaj.

Ediţia 2023 a programului dispune de un buget de 500.000 de lei, finanţarea maximă destinată unui proiect fiind de 6.000 de lei pentru activități sportive, respectiv 8.000 de lei pentru cele de tineret și recreative, fără a depăși 90% din valoarea totală eligibilă a proiectului. Finanțările nerambursabile vor fi însoțite de o contribuţie în numerar, din partea beneficiarului, reprezentând cofinanţarea de minim 10% din valoarea eligibilă a proiectului, precum şi cheltuielile neeligibile.

Proiectele pot fi depuse până în 10 aprilie 2023, ora 16.00, la sediul Consiliului Județean Sălaj, urmând a fi evaluate între 11 și 28 aprilie, de către o comisie stabilită prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Sălaj. Rezultatele sesiunii de selecție vor fi publicate pe site-ul Consiliului Județean Sălaj, www.cjsj.ro.

În categoria activităților sportive finanțabile intră evenimentele sportive publice de interes local, acțiunile sportive și recreative de masă, tabere și cantonamente de pregătire sportivă, precum și activități sportive pentru persoanele cu nevoi speciale, practicate atât în scopul dezvoltării personalității și integrării în societate, cât și pregătirii participării la competiții organizate în județul Sălaj.

Sursa: Facebook Consiliul Județean Sălaj

Distribuie articolul