CJ Sălaj: Consiliul Județean investește în viitorul fotbalului sălăjean

Badila Antonia
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru al treilea an consecutiv, Consiliul Județean Sălaj anunță că susține programele sportive de performanță derulate de Asociația Județeană de Fotbal Sălaj, în anul competițional 2023-2024.

,,Știu prin ce dificultăți trec asociațiile care organizează competiții sportive. Mă bucur, însă, că toate aceste provocări nu vă descurajează și că găsiți mereu soluții pentru a depăși obstacolele cu care vă confruntați. Acest parteneriat reprezintă un sprijin pe care comunitatea îl oferă prin intermediul CJ Sălaj. Am încredere că împreună putem face mai mult și că toate eforturile depuse vor da roade, contribuind la succesul copiilor noștri. Vă doresc mult succes!”, a declarat, cu acest prilej, președintele Dinu Iancu-Sălăjanu.

Sursa: Facebook, CJ Sălaj

,,Cele 45 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, totalizând 38 de echipe de copii și juniori, respectiv 41 de echipe de seniori din Liga a IV-a și a V-a, 50 arbitri și 20 de observatori din județ au primit materiale și echipamente sportive în valoare de 250.000 de lei, în cadrul proiectului <Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj> implementat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sălaj.”,a transmis CJ Sălaj pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj, a declarat: ,,Suntem profund recunoscători pentru sprijinul continuu și generos oferit de Consiliul Județean Sălaj. Această colaborare susținută ne permite să promovăm sportul în rândul copiilor și al tinerilor, să dezvoltăm activitatea fotbalistică în județ și, implicit, să încurajăm performanța sportivă. Materialele și echipamentele achiziționate cu susținerea administrației județene vor contribui semnificativ la pregătirea, în cele mai bune condiții a jucătorilor, precum și la participarea la diverse competiții”.

Distribuie articolul