CJ Sălaj: investiție de 747 mii euro pentru inființarea unui parc industrial

Constantinescu Denisa

Consiliul Județean Sălaj a finalizat achiziția a două parcele de teren În suprafață totală de 7,76 hectare, În zona localității Hereclean, În vederea Înființării unui parc industrial. Investiția are o valoare de circa 747.000 de euro.

“Prin achiziția acestui teren, Îndeplinim condițiile de eligibilitate impuse de legislația În vigoare pentru dezvoltarea unei astfel de platforme industriale. Acordurile de parteneriat pe care le-am Încheiat cu Primăria Hereclean, respectiv cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic ne creează perspective pentru extinderea capacității viitorului parc industrial până la 32,9 hectare. Am certitudinea că implementarea acestui proiect important pentru Sălaj şi sălăjeni va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de investiții care să genereze noi locuri de muncă”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

Amenajarea unui parc industrial este unul dintre obiectivele cuprinse În Strategia integrată de dezvoltare durabilă a județului Sălaj pentru perioada 2021-2027.

Distribuie articolul