CJ Sălaj: președintele Dinu Iancu Sălajeanu a participat la festivitatea Olimpiadei Naționale de Muzică

Constantinescu Denisa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinu Iancu Sălajeanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, a participat la festivitatea Olimpiadei Naționale de Muzică, unde a transmis felicitări tuturor participanților, pentru performanța de a ajunge la acest nivel atât de ridicat al competiției.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat vineri, 7 aprilie, la Festivitatea de Premiere și Gala Laureaților a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală la clasele III-VIII, ce a avut loc în aceste zile, la Liceul de Arta “Ioan Sima” Zalau.

“Transmit felicitări tuturor participanților, pentru performanța de a ajunge la acest nivel atât de înalt al competiției! Vă felicit pentru efortul extraordinar, pentru măiestria în interpretare și suntem onorați că am asistat la recitalurile voastre remarcabile, descoperind împreună că muzica este, într-adevăr, un liant între sufletele oamenilor. Sper ca această experiență să vă insufle încrederea de a vă urma în continuare pasiunea. Aprecierile mele se îndreaptă și către profesorii care vă inspiră, vă încurajează și vă îndrumă în această minunată călătorie pe note muzicale. Tuturor, mult succes în viitor și vă așteptăm mereu cu brațele deschise în Țara Silvaniei, în municipiul Zalău, în județul Sălaj”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

La ediția din acest an a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală la clasele III-VIII de la Zalău, au participat peste 150 de elevi de excepție din întreaga țară, calificați la una din cele cinci secțiuni ale concursului: vioară; pian; corzi grave; instrumente de suflat din lemn și populare; instrumente de suflat de alamă și percuție.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Sălaj

Distribuie articolul