CJ Sălaj: Seminar județean pe tema combaterii violenței și a consumului de droguri în școli

Badila Antonia

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj, alături de inspectorii școlari și de directorii unităților de învățământ din județ, au organizat un seminar pentru combaterea violenței și a consumului de droguri în școli.

,,Combaterea violenței și a consumului de droguri în școli au făcut subiectul unui seminar județean organizat la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Alături de inspectorii școlari și de directorii unităților de învățământ din județ, la dezbatere au participat reprezentanți ai autorităților locale și ai principalelor instituții cu atribuții în acest domeniu.”, transmite CJ Sălaj pe pagina de Facebook.

,,Violența și consumul de droguri în școli reprezintă o realitate îngrijorătoare, un fenomen ce ia amploare și care trebuie să reprezinte o temă de reflecție pentru noi toți, de la elevi și părinți, la cadre didactice, autorități și societate civilă.

Nu e o misiune ușoară, dar am convingerea că printr-un efort conjugat, prin implicarea fiecăruia, putem găsi soluții la aceste probleme care ne pun în pericol copiii și întreaga societate.”,adeclarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Distribuie articolul