CJ Sălaj: Servicii medicale pentru locuitorii din Cehu Silvaniei în noua unitate medicală deschisă în oraș

Badila Antonia
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinu Iancu Sălajanu, președintele CJ Sălaj, anunță inaugurarea noului Ambulatoriu de specialitate din orașul Cehu Silvaniei prin care pacienții vor beneficia de servicii medicale oferite de echipa de specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Zalău.

,,După mai bine de un deceniu în care locuitorii din zona Cehu Silvaniei au fost privați de accesul la asistență medicală în proximitate, Consiliul Județean Sălaj, prin Spitalul de Urgență Zalău, deschide în oraș, începând de luni, 2 octombrie, o extensie a Ambulatoriului de Specialitate.

În acest context, președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și vicepreședintele Szilágyi Róbert-István, împreună cu deputatul Seres Dénes, directorul medical al SJU Zalău, dr. Alexandru Iliescu, reprezentanți ai autorităților locale și ai Direcției de Sănătate Publică Sălaj, au făcut, o vizită de lucru la noul Ambulatoriu din Cehu Silvaniei, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 13.”, transmite CJ Sălaj pe pagina de Facebook.

..Reluarea activității medicale în Cehu Silvaniei – până acum, singura localitate urbană din Sălaj fără o unitate spitalicească – reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din oraș și din împrejurimi. Elementul-cheie în acest demers a fost resursa umană, motiv pentru care doresc să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la transformarea acestui proiect în realitate. Împreună am demonstrat că dacă suntem solidari putem face schimbări pozitive în viața noastră și a comunității din care facem parte.”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Sursa: CJ Sălaj, Facebook

,,Extensia Ambulatoriului va avea cabinete medicale pe următoarele specialități: Ginecologie, Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Oncologie, Dermatologie, Neurologie Pediatrică, Psihiatrie Pediatrică, Psihologie Pediatrică și Urologie.

Pacienții vor beneficia de servicii medicale oferite de echipa de specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Investiția în amenajarea acestui centru medico-sanitar se ridică la 550.000 de lei și a fost asigurată de la bugetul Consiliului Județean Sălaj.”, anunță CJ Sălaj pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul