CJ Sibiu: Eficientizare energetică sustenabilă a locuinței pentru locuitorii comunei Tilișca

Badila Antonia

Consiliul Județean Sibiu, anunță un proiect de „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” pentru locuitorii comunei Tilișca în valoare de 188.930 euro.

,,<Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței> pentru locuitorii comunei Tilișca în cadrul proiectului <Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu>.

Mulțumim domnului primar Vasile Cîmpean pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!

Proiectul <Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu> este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea <Lucian Blaga> din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul <Programului de Energie din România>, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – martie 2024.”, transmite CJ Sibiu pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul