CJ Timiș: vicepreședintele Alexandru Proteasa a vorbit la Ministerul Dezvoltării despre oportunitatea și necesitatea construirii arenei din Timișoara

Paul

Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a efectuat o vizită de lucru la Ministerul Dezvoltării, acolo unde a susținut oportunitatea și necesitatea construirii noului stadion din Timișoara.

„Construirea noului stadion este o prioritate, iar Consiliul Județean Timiș face tot ce este necesar pentru a grăbi realizarea proiectului!

Astăzi, în cadrul unei întâlniri de lucru la Ministerul Dezvoltării am susținut deopotrivă oportunitatea și necesitatea construirii arenei din Timișoara. Înaintea demarării execuției se discută criteriile tehnice și valoarea estimată a proiectului, iar eu m-am asigurat că vocea timișorenilor este auzită”, transmite Alexandru Proteasa.

De asemenea, liberalul a precizat că partea care a ținut de administrația județeană este deja finalizată, având eja bani pentru demolare cuprinși în buget, dar și documentația finalizată.

Sursa: Alexandru Proteasa

Distribuie articolul