CJ Vrancea: Două autospeciale performante destinate intervențiilor în situații de urgență au intrat în dotarea Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea

Eduard Turcu
Screenshot 2024 01 26 090612
Screenshot 2024 01 26 090612

Două autospeciale performante destinate intervențiilor în situații de urgență au intrat în dotarea Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Vrancea.

Vehiculele, special echipate pentru activitățile de salvare montană, includ și remorci pentru câinii de căutare-salvare.

Reprezentanții CJ Vrancea au afirmat că investiția urmărește să crească capacitatea de intervenție pentru misiunile de căutare-salvare în zonele montane din județul Vrancea și sunt un plus pentru siguranța celor care își petrec timpul liber în mijlocul naturii, în drumeții montane.

„Autospecialele au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale”, implementat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă”, a declarat Cătlina Toma, președintele liberal al CJ Vrancea.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

 

Distribuie articolul