Clădirea Poștei din Piatra Neamț a fost redeschisă

Eduard Turcu
sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Astăzi a avut loc redeschiderea Clădirii Poștei din Piatra Neamț, clădire de patrimoniu, după lucrări ample de renovare. La deschidere au participat primarul Andrei Carabelea, directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, directorul Oficiului Județean de Poștă Neamț, Cristian Tapalagă, secretarul de stat în Ministerul Energiei și președintele PNL Neamț George Lazăr, senatorul Eugen Țapu-Nazare și subprefectul Adrian Ciobanu.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Andrei Carabelea, Primarul liberal din Piatra Neamț: „azi am participat la un moment special: redeschiderea Clădirii Poștei din Piatra-Neamț. O clădire de patrimoniu construită în perioada interbelică de arhitectul italian Carol Zani și un adevărat simbol pentru orașul nostru. După mai bine de un deceniu în care a fost închisă, clădirea a fost modernizată și de astăzi și-a redeschis ușile pentru pietreni”.

„Am sprijinit de la început acest proiect important pentru orașul nostru și sunt fericit că vedem împlinit acest obiectiv comun. Mulțumesc conducerii Compania Naţională Poşta Română, mulțumesc domnului director Valentin Ștefan pentru implicare personală, susținere și pentru că în mai puțin de un an de la începerea lucrărilor am putut să redăm orașului o clădire emblematică. Un rol esențial în acest proiect l-a avut directorul teritorial Cristian Tapalagă, cel care a coordonat tot procesul”, a precizat acesta.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

„Mulțumesc de asemenea tuturor partenerilor pentru implicare, pentru că acest rezultat este datorat unei rețete de succes, care a avut la bază un parteneriat interinstituțional și multă muncă. Nu pot să nu îl menționez la capitolul mulțumiri pe George Lazăr, Președintele PNL Neamt și colegul meu pentru că încă de la început a fost alături și a pus umărul la concretizarea acestui rezultat”, a subliniat Andrei Carabelea.

Andrei Carabelea a mai punctat asupra bunei colaborări pe care a avut-o cu Poșta Română pentru realizarea acestui obiectiv și speră ca astfel de demersuri să aibă loc în continuarea.

„Colaborarea cu Poșta Română a început frumos și continuă mai departe. Și nu doar pentru readucerea la viață a unei clădiri emblematice, ci și pentru colectarea taxelor locale. După cum știți, de la începutul acestui an pietrenii își pot plăti taxele și impozitele într-un mod simplu, la oficiile poștale”, a transmis liberalul.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

sursă: Andrei Carabelea, Facebook
Distribuie articolul