Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca: 2297 noi locuri de parcare în cartiere rezultate în urma demolării a peste 2000 de garaje în anul 2022

Denisa
Sursă foto: Facebook Emil Boc

Cluj-Napoca: 2297 noi locuri de parcare în cartiere rezultate în urma demolării a peste 2000 de garaje în anul 2022.

“Primăria a continuat în acest an acțiunile de demolare a garajelor din cartierele clujene. În locul lor au fost amenajate noi locuri de parcare și zone verzi, în cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Zorilor. De asemenea, în locul vechilor garaje au fost amenajate pe anumite amplasamente puncte gospodărești îngropate.

În 2022, un număr de 2150 de garaje au fost demolate. Continuăm acest program, cu scopul de a îmbunătăți calitatea spațiului public din cartiere.

În zonele vizate Primăria pregătește și parcări sigure pentru biciclete, pe modelul celor realizate deja (cu acces securizat), acolo unde amplasamentele permit acest lucru. Următoarele containere securizate cu rastel mobil de biciclete – capacitate de minimum 50 de rasteluri/ container – vor fi instalate în cursul anului următor pe str. Petuniei nr.7, str. Iazului (vis-a-vis de Ciocârliei nr.1), str. Rapsodiei nr.12, Str. Alverna nr. 61 și la Parking Fabricii” a declarat primarul liberal, Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook Emil Boc
Distribuie articolul