Cluj-Napoca Emil Boc

Cluj-Napoca: model de bună practică la nivel european în absorbția fondurilor europene

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a vizitat obiective importante realizate și aflate în derulare cu fonduri europene în municipiu, împreună cu Younous Omarjee, Președintele Comisiei pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European și membri ai Comisiei REGI.

De asemenea, edilul liberal a discutat cu delegația Comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI) din Parlamentul European despre problemele legate de implementarea actuală a finanțărilor europene, cât și despre viitorul politicii de coeziune.

”Membrii Parlamentului European au fost interesați de diverse aspecte referitoare la modul de implementare la Cluj a proiectelor europene și modele de bună practică din orașul nostru. Am prezentat proiecte realizate având la bază politica de coeziune a U.E. și inițiativele noastre în domenii precum regenerare urbană, inovare, educație, dimensiune verde, infrastructură, transport public și mobilitate, eficiență și renovare energetică ș.a. Pe lângă vizitele de pe teren, în Sala de sticlă a Primăriei a avut loc o dezbatere cu mai mulți reprezentanți ai comunității clujene, urmată de o conferință de presă”, a transmis liberalul Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Leave a Comment