Cluj-Napoca: primăria continuă finanțarea programului de acces gratuit la internet prin Wi-Fi în 55 locații din municipiu

Primăria Cluj-Napoca oferă clujenilor și turiștilor acces gratuit la internet prin Wi-Fi, prin cele 27 de hotspot-uri instalate în zona centrală și în cartiere, la care s-au adăugat 18 puncte de acces finanțate prin programul Wi-Fi4EU al Comisiei Europene.

De asemenea, în zona Pata Rât cetățenii beneficiază de internet gratuit în urma implementării unui proiect realizat de Primăria Cluj-Napoca și ADI-Zona Metropolitană Cluj, prin care au fost amenajate zece puncte de acces wireless, cu router și antenă.

“Acest proiect a venit ca sprijin în special pentru elevii care locuiesc în zonă, pentru a le facilita accesul la activitățile școlare desfășurate online în perioada pandemiei.

Primăria continuă în 2023 să asigure suportul financiar și logistic necesar pentru a oferi acces Wi-Fi gratuit la internet în spații publice din oraș” a declarat primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment