Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a participat la evenimentul ”Cluj Semimaraton – Fuga la Cultură”

Ciprian S.
Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a participat la evenimentul ”Cluj Semimaraton - Fuga la Cultură”

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a participat la evenimentul ”Cluj Semimaraton – Fuga la Cultură”.

”Am participat astăzi, alături de colegii mei din primărie, la un eveniment inedit care reunește 3 dimensiuni importante pentru fiecare dintre noi: sportul, educația și cultura.

„Cluj Semimaraton – Fuga la cultură” s-a desfășurat astăzi cu 5 probe de alergare care au pornit din Piața Unirii, reușind să ne poarte prin cele mai importante instituții culturale ale orașului nostru (Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, Universitatea Babeș-Bolyai, Opera și Teatrul Național Cluj, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie ș.a.).

Susțin ceea ce am spus dintotdeauna: prin mișcare și prin educație reușim în viață și dacă le combinăm vom avea un rezultat benefic, crescând calitatea vieții atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.

Încă o dată îi felicit atât pe organizatorii acestui eveniment, cât și pe toți cei care au participat la cursele de astăzi din cadrul „Cluj Semimaraton – „Fuga la cultură”. Evenimentul este sprijinit financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.”, a declarat edilul liberal al Clujului.

Sursă: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul