Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a primit vizita Ambasadorului Republicii Turcia în România, Özgür Kıvanç Altan

Ciprian S.
Primarul Emil Boc si Ambasadorul Republicii Turcia în România

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că a primit vizita Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia în România, în Sala de sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Edilul liberal a precizat că vizita a fost una de curtoazie, subiectele abordate fiind proiectele majore de infrastructură și de dezvoltare locală implementate în Cluj-Napoca.

”Cu această ocazie am prezentat avantajele competitive ale orașului nostru, de la resursa umană extrem de bine pregătită la capacitatea de inovare a ecosistemului local format din cetățeni, autoritatea publică, universități, mediul privat și ONG-uri. De asemenea, am discutat despre colaborarea dintre orașul nostru și organizațiile de profil cultural care activează în Cluj-Napoca. Comunitatea turcă este una activă, iar colaborarea cu primăria este constantă. Ambasadorul Republicii Turcia în România a participat și la semnarea contractului de execuție pentru realizarea Magistralei 1 de Metrou Cluj.”, a transmis primarul Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul