primarul Municipiului Cluj-Napoca Emil Boc

Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a semnat contractul de proiectare pentru modernizarea Liceului „L. Blaga” și a străzilor adiacente

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a semnat contractul de proiectare pentru modernizarea Liceului „L. Blaga” și a străzilor adiacente, în valoare de peste 3,5 milioane lei.

Edilul liberal al Clujului a transmis: “Continuăm să investim în dezvoltarea infrastructurii școlare în toate cartierele orașului. Pentru liceul „Lucian Blaga” din cartierul Gheorgheni Primăria, alături de Ordinul Arhitecților din România, a desfășurat un Concurs internațional de soluții astfel încât să avem o școală la cele mai înalte standarde de calitate pentru elevi și profesori.”.

Obiectivele propriu-zise ale proiectului se referă la:

  • completarea și reorganizarea ansamblului educațional în vederea adaptării spațiilor acesteia la principiile educaționale și la exigențele de eficientizare energetică,
  • integrarea în zonă a clădirilor existente și adecvarea noilor intervenții,
  • amenajarea curții școlii cu accent pe suprafețe verzi cât mai mari și materiale prietenoase cu mediul,
  • amenajarea spațiului urban adiacent liceului în vederea facilitării parcurgerii cât mai plăcute și sigure a acestuia de către elevi și profesori, locuitorii zonei sau trecători.

Sursă: Facebook Emil Boc

Leave a Comment