edilul liberal Emil Boc - proiectul Hub Educațional Borhanci

Cluj-Napoca: primarul Emil Boc a semnat contractul pentru construcția unei noi grădinițe în cadrul proiectului Hub Educațional Borhanci

Primarul Emil Boc a semnat contractul pentru construcția unei noi grădinițe, pentru 160 copii, în cadrul proiectului Hub Educațional Borhanci. Investiție din bugetul local de 3,6 milioane euro în infrastructură educațională pentru preșcolari.

Valoarea contractului depășește 3,5 milioane euro (18.159.792,24 TVA inclus). Proiectul HUB-ului din cartier include liceu, școală gimnazială, grădiniță, creșă, bazin de înot, săli de sport, zone verzi, de agrement, sport în aer liber și alte funcțiuni.

”În acest cadru este cuprinsă o clădire în formă de hexagon cu regim de înălțime P+E care va îndeplini toate nevoile operative specifice unei grădinițe, având inclusiv bucătărie, spălătorie și călcătorie. De asemenea, amenajarea include o curte interioară în mijlocul „hexagonului” cu zone de joacă pentru copii și spații verzi.”, a precizat edilul liberal Emil Boc.

Durata contractului pentru construcția noii grădinițe în cartierul Borhanci este de 556 zile de la data emiterii ordinului de începere.

Sursă: Facebook Emil Boc

Leave a Comment