Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc anunță transport gratuit pentru elevi și studenți

Ciprian S.
Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc anunță transport gratuit pentru elevi și studenți

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că elevii și studenții clujeni beneficiază de transport gratuit pe toate liniile urbane.

”Educația reprezintă unul dintre cei mai importanți piloni ai comunității, iar sprijinul procesului educațional prin investiții în infrastructură și politici publice sunt priorități pentru primărie.

Acordarea de facilități pentru transportul public elevilor și studenților clujeni le oferă acestora posibilitatea de a se deplasa eficient și în siguranță atât către și dinspre instituțiile de învățământ, cât și de a se bucura de viața culturală, sportivă, socială a orașului.

Elevii clujeni beneficiază de transport gratuit pe toate liniile urbane. De asemenea, elevii care locuiesc în zona metropolitană dar învață în Cluj-Napoca vor beneficia din acest an de transport gratuit pe raza municipiului.”, a transmis edilul liberal al Clujului.

Pentru studenți, noul regulament prevede gratuitate pentru studenții înrolați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate.

Primăria municipiului Cluj-Napoca asigură finanțarea a 10% din prețul abonamentelor, 90% fiind acoperit de minister.

Sursă: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul