Cluj-Napoca: Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea a anunțat că Parcul Observator va fi în curând dat spre folosință clujenilor

Ciprian S.
Cluj-Napoca: Viceprimarul Dan Ștefan Tarcea a anunțat că Parcul Observator va fi în curând dat spre folosință clujenilor

Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că Parcul Observator va fi în curând dat spre folosință clujenilor.

Întins pe o suprafață de 1,2 hectare, proiectul prevede, pe lângă amenajarea de spații verzi, plantarea a 188 de noi arbori și 244 arbuști față cei existenți, împrejmuire cu gard viu, precum și instalarea unui sistem de irigație.

”Aleile sunt amenajate din materiale permeabile (care lasă apa să pătrundă în sol) pentru un impact minim asupra mediului. Va exista o zonă cu fântâni pavimentale, loc de joacă cu dotări moderne pentru copii, zonă de recreere pentru seniori unde vor fi instalate mese de șah, zonă de fitness, zone de promenadă și piste pentru biciclete.

Sistemul de iluminat cu LED va fi controlat prin telegestiune, grupul sanitar va avea funcție de autocurățare. Va fi amenajată o parcare pentru biciclete, precum și un sistem de supraveghere cu camere video.

De asemenea, este asigurat accesul persoanelor cu dizabilități în toate zonele parcului.”, a transmis liberalul Dan Ștefan Tarcea.

Sursă: Facebook Dan Ștefan Tarcea

Distribuie articolul