Cluj: Primarul Dorin Lojigan a participat la conferința “Prevenirea consumului de droguri în rândul adolescenților clujeni-aleg”

S. Georgiana
436261739 7681307718567726 5894956457689152564 n

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii, a fost prezent la conferința “PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG”. 

Drogurile ucid încet și pe furiș, iar elevii din  Câmpia Turzii au aflat asta!
250 de elevi de la Liceul Teoretic “Pavel Dan” și Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” au participat la conferința “PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG”.
Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Cluj și Primăria Municipiului Câmpia Turzii i-a pus pe elevi în fața realităților consumului de droguri.
Speakeri au fost:
Domnul Mircea Abrudean, Secretar General al Guvernului,
Inspectorul Școlar General, Marinela Marc,
Inspectorii Școlari, Amalia Gurzău și Daniela Giurgiu,
Consilierul Județean, Dumitru Drăghici,
Doamna Maria Forna, președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică Cluj,
Domnul Sebastian Marcu, Comisar Șef Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Cluj
Doamna Gina Pop, Comisar Șef Analiza și Prevenirea Criminalității IPJ Cluj
Domnul Iosif Țițerlea, reprezentant al Teen Challenge România – fost consumator de narcotice.
Elevii de liceu au putut afla diverse aspecte legate de pericolele pe care le poate genera consumul de substanțe stupefiante, dar și ce pot face pentru a se proteja de anturajele greșite, care îi pot expune acestui flagel infracțional!
A fost și un prilej excelent prin care am putut să reliefez eforturile administrative adoptate în vederea descurajării consumului de stupefiante.
Elevii și cadrele didactice, deopotrivă, au fost impresionați de informațiile primite.
Și noi am fost tineri, dar am avut ocazia să creștem și să ne maturizăm. Nu vă furați acest dar de la Dumnezeu! Aveți grijă de tinerețea voastră și stați departe de tot ce vă poate face rău!, a declarat primarul liberal.
Distribuie articolul