Cluj: un nou cabinet de oftalmologie în cadrul spitalului din Municipiul Câmpia Turzii

Constantinescu Denisa

Luni, 9 ianuarie 2023, se va deschide un cabinet de oftalmologie, în cadrul ambulatoriului Spitalului „Dr. Cornel Igna” din Municipiul Câmpia Turzii.
Acesta este un serviciu nou-înființat în cadrul Spitalului.

Dotarea cabinetului a fost realizată cu aparatură de ultimă generație, investiția fiind în valoare de 200.000 de lei.

Pacienții care se vor adresa cabinetului, vor putea fi consultați prin intermediul aparatelor cele mai complexe în diagnosticarea afecțiunilor ochilor:
– miopie
– hipermetropie
– cataractă
– leziuni oculare
– tensiune intraoculară
– retinopatie.

Astfel, atât adulții, cât și copiii din Câmpia Turzii și împrejurimi se vor putea programa pentru consultații oftalmologice, atât contra cost, cât și decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

„Într-o comunitate în care afecțiunile cardiovasculare și diabetul sunt prevalente, este o deosebită nevoie să prevenim deteriorarea vederii. Avem părinți și bunici în vârstă, care au nevoie de acest serviciu nou înființat. Îl felicit pe domnul manager, Antal Adrian, pentru implicarea de care dă dovadă si pentru investițiile în noi dotări și servicii medicale, adresate tuturor categoriilor de pacienți”, a declarat Dorin Nicolae Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Distribuie articolul