Comuna Stroești din Vâlcea primește 15 milioane lei prin PNI “Anghel Saligny” pentru investiții în rețeaua de canalizare

Media PNL

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă a aprobat, prin Ministerul Dezvoltării, deschiderea finanțării pentru realizarea a 31 de proiecte prevăzute în Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, potrivit unui comunicat transmis de PNL Vâlcea.

Printre aceste proiecte se află și înființare rețea de canalizare în comuna Stroești din județul Vâlcea. Obținerea acestei finanțări în valoare de 15 milioane de lei este o dovadă a interesului și competenței dovedite de primarul PNL Ciolacu Toma care a contribuit decisiv la alcătuirea și aprobarea proiectului.

“Acesta este încă un exemplu al determinării cu care parlamentarii și aleșii locali liberali vâlceni lucrează în beneficiul dezvoltării județului și al creșterii nivelului de trai al concetățenilor noștri. Facem, prin respectarea angajamentelor noastre, dovada că merităm încrederea vâlcenilor.”, se arată în comunicat.

Distribuie articolul