Conducerea PNL Gorj organizează evenimente de informare publică pentru Fondul de Tranziție Justă

Ciprian S.
Fondul de Tranziție Justă
Fondul de Tranziție Justă

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, împreună cu prim-vicepreședintele PNL Gorj, prefectul Cristina Cilibiu, și vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu, au inițiat o serie de dezbateri pe tema Fondului de Tranziție Justă.

Fondul de Tranziție Justă are o alocare financiară de peste 530 de milioane de euro și are rolul de a compensa consecințele decarbonării la nivelul județului Gorj.

Reprezentanții PNL Gorj vor să se asigure că gorjenii au toate informațiile necesare pentru a beneficia de acest program de finanțare creat special pentru județ. Astăzi, la Universitatea Constantin Brâncuși, s-au lăsat două ghiduri de scriere a proiectelor care se vor finanța din FTJ.

Secretarul de stat liberal din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Ovidiu Câmpean, a oferit primarilor gorjeni, dar și antreprenorilor, consultanților și reprezentanților instituțiilor publice toate informațiile legate de FTJ.

Senatorul Ion Iordache a precizat faptul că: ”Această oportunitate de finanțare este extrem de importantă pentru dezvoltarea județului Gorj și cred că cei peste 500 de milioane de euro pot reprezenta șansa pe care o așteptăm demult!”.

Fondul de Tranziție Justă PNL Gorj

Sursă: comunicat de presă

Distribuie articolul