Fondul de Tranziție Justă

Conducerea PNL Gorj organizează evenimente de informare publică pentru Fondul de Tranziție Justă

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, împreună cu prim-vicepreședintele PNL Gorj, prefectul Cristina Cilibiu, și vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu, au inițiat o serie de dezbateri pe tema Fondului de Tranziție Justă.

Fondul de Tranziție Justă are o alocare financiară de peste 530 de milioane de euro și are rolul de a compensa consecințele decarbonării la nivelul județului Gorj.

Reprezentanții PNL Gorj vor să se asigure că gorjenii au toate informațiile necesare pentru a beneficia de acest program de finanțare creat special pentru județ. Astăzi, la Universitatea Constantin Brâncuși, s-au lăsat două ghiduri de scriere a proiectelor care se vor finanța din FTJ.

Secretarul de stat liberal din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Ovidiu Câmpean, a oferit primarilor gorjeni, dar și antreprenorilor, consultanților și reprezentanților instituțiilor publice toate informațiile legate de FTJ.

Senatorul Ion Iordache a precizat faptul că: ”Această oportunitate de finanțare este extrem de importantă pentru dezvoltarea județului Gorj și cred că cei peste 500 de milioane de euro pot reprezenta șansa pe care o așteptăm demult!”.

Fondul de Tranziție Justă PNL Gorj

Sursă: comunicat de presă

Leave a Comment