Consiliul Județean Alba a achiziționat, prin intermediul companiei locale de drumuri, o stație modernă de asfalt

Constantinescu Denisa

Capacitatea de producție a DPL Alba a fost dublată prin achiziția unei noi stații de asfalt. Compania de drumuri și poduri aflată în subordinea Consiliului Județean Alba a reușit să devină una competitivă, cu un management care a depășit toți indicatorii economici de performanță. Ultima achiziție, în valoare de 10 milioane de lei, va face ca poziția acestei companii să fie una în echilibru cu tehnica din domeniu și cu cerințele reale ale pieței.

“Expresul DPL Alba se pune-n mișcare, de azi, din stația “Performanță”. Pentru că asta se va face în noua stație de asfalt achiziționată de DPL Alba. Și de aici vor pleca, zilnic, tone de asfalt oriunde este nevoie!

Cea veche și-a trăit traiul și și-a… turnat asfaltul. Trecem de la 50 tone/h la mai mult decât dublu, 120 tone/h. Creștem capacitatea și calitatea, cum ne-am angajat că vom face și cum, concurențial, e normal. Pentru ca oamenii din Alba, fiecare comunitate, să circule în siguranță.

Cifrele arată iar realitatea din teren confirmă cum poate fi condusă o societate de stat, într-o administrație județeană în care rezultatele stau la temelie, nu doar pe hârtie.” – Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba.

Distribuie articolul