Consiliul Județean Arad: președintele Iustin Cionca anunță un pod CFR nou peste Mureș

Ciprian S.
Consiliul Județean Arad președintele Iustin Cionca anunță un pod CFR nou peste Mureș
Consiliul Județean Arad președintele Iustin Cionca anunță un pod CFR nou peste Mureș

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit la Timișoara cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

”Domnul ministru ne-a dat o veste bună, privind progresul pregătirii lucrărilor la coridorul feroviar Timișoara-Caransebeș-Arad, care va fi modernizat de statul român.”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

Consiliul Județean va elibera la începutul săptămânii viitoare certificatul de urbanism pentru lucrările aferente județului Arad, cu un pod CFR nou peste Mureș, la Vladimirescu.

Liberalul Iustin Cionca a precizat și faptul că: ”În cartierul Micălaca va rămâne o singură linie de tren pentru transportul persoanelor, între Aradul Nou și Gară. Traficul de marfă va fi deviat pe noul pod peste Mureș, în zona Vladimirescu. Este o veste foarte bună pentru arădeni că după modernizarea căii ferate Curtici-Simeria, și calea ferată Arad-Timișoara intră în lucru. Asta înseamnă că vom fi singurul județ din România care va avea modernizate cele mai importante trasee pe calea ferată!.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul