Cu ajutorul lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, drumurile impracticabile vor deveni poveste în această regiune

Paul

Începută la finalul lunii septembrie, prima etapă a contractului cadru, pe patru ani, semnat de CJ Caraş Severin cu firma MaxAgro, pentru întreţinerea drumurilor judeţene este în plină desfăşurare.

Romeo Dunca precizează: „Drumurile au nevoie de investiții serioase, de zeci milioane, dar nu mai punem plombe decât acolo unde n-avem încotro. Venim cu covoare asfaltice. Am făcut intravilanul în localitatea Eftimie Murgu, partea de Bocşa-Biniș, intravilan Berzovia, am reparat drumul din  Vermeș, Berzovia-Vermeș, ce este limită de județ.Am intervenit și în  Vârșciorova, localitate care n-a văzut asfalt de 30 de ani, unde  am făcut un covor de asfalt pe o distanță de 3 kilometri și am reparat intersecția de la Caransebeş către Muntele Mic.”

Liberalul mai adaugă: „Chiar și cu un buget modest se pot realiza lucrări de calitate.”

Având în vedere că este un mod nou de abordare privind refacerea șoselelor cărășene, pe unele zone deja finalizate se vor efectua operațiuni de carotare pentru a analiza dacă s-a respectat structura de material înaintea punerii asfaltului.

Valoarea totală a contractului semnat cu cei de la MaxAgro, pentru cei patru ani, este 36 de milioane de lei. În paralel cu aceste lucrări pe porțiunile unde se toarnă asfalt, vor fi refăcute și marcajele rutiere.

Așadar, datorită administrației liberale, drumurile impracticabile vor deveni poveste în Caraș-Severin.

Distribuie articolul