Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere pe lotul 1 al DJ 107T Mărișel

Ciprian S.
Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere pe lotul 1 al DJ 107T Mărișel

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 107T Mărișel, mai exact pe sectorul de drum situat pe raza Lotului 1.

Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 5+000.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumul județean DJ 107T este importantă deoarece acesta traversează una dintr cele mai spectaculoase zone ale județului și oferă o rută alternativă din Someșu Rece pe direcția Mărișel.”.

Vor fi executate, astfel, operațiuni de:

  • remediere a zonelor deteriorate prin plombări ale gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice,
  • colmatarea rosturilor,
  • tratarea burdușirilor și a tasărilor, dar și lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor.

Reamintim în acest context faptul că forul administrativ județean a demarat, recent, lucrări și pe raza 𝐋𝐨𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐 al acestui drum, pe tronsonul cuprins între kilometrul 8+000 și kilometrul 23+600 al drumului județean DJ 107T.

Lucrările aflate în derulare pe tronsonul situat pe raza Lotului 2 se vor finaliza cu asfaltarea unui sector de drum în lungime de 3,2 kilometri.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Cluj

Distribuie articolul