Consiliul Județean Iași a emis certificatul de urbanism pentru pasajul rutier denivelat care va fi construit la Lețcani

Eduard Turcu

Consiliul Județean Iași a emis certificatul de urbanism pentru pasajul rutier denivelat care va fi construit la Lețcani, la intersecția DN 28 cu DN 28D.

Proiectul presupune construirea unui Pasaj Rutier în localitatea Lețcani, la conectarea centurii Iașului cu DN28, proiect finanțat prin PNRR.

Conform declarațiilor făcute de Costel Alexe, președintele CJ Iași, acest pasaj vine ca o soluție la descongestionarea traficului, dar va rezolva și problema dureroasă a accidentelor rutiere, lucru care a devenit o prioritate importantă.

„Nu-mi doresc nimic mai mult decât să putem construi în județul Iași infrastructura rutieră care să răspundă nu doar nevoilor actuale, ci și viitoare, în perspectiva următorilor 10-20 de ani, care să asigure condiții de eficiență și siguranță în trafic, dar și oportunități de dezvoltare economică și social pentru regiunea de NE.

Consiliul Județean Iași va lua toate măsurile la nivel instituțional pentru a prioritiza orice proiect de infrastructură prin care să rezolvăm problemele care țin de blocaje și de siguranță rutieră”, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

sursă: CJ Iași, Facebook

Distribuie articolul