Consiliul Județean Iași implementează noi proiecte pentru îmbunătățirea condițiilor din Unitățile Medico-Sociale pe care le are în subordine

Eduard

Consiliul Județean Iași implementează noi proiecte pentru îmbunătățirea condițiilor din Unitățile Medico-Sociale pe care le are în subordine.

UMS Podu Iloaiei și UMS Bivolari au obținut finanțare de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale pentru extinderea și reabilitarea spațiilor existente, precum și construirea unui nou corp de clădire. Valoarea totală a investițiilor se ridică la 18,067,856 lei.

Noul corp de clădire va fi construit la UMS Podu Iloaiei. Andrei Cazacu, administratorul public al județului Iași, și  Marius Sorin DANGĂ, vicepreședinte al CJ, s-au întâlnit cu proiectantul care lucrează la documentația pentru construirea noii clădiri pentru a discuta despre primele propuneri de soluții.

“La începutul anul viitor vom avea o întâlnire și cu instituțiile avizatoare pentru a stabili detaliile legate de proiect și a continua cu implementarea. Ne dorim realmente ca bătrânii vulnerabili îngrijiți în centrele medico-sociale să aibă parte de condiții cât mai bune și să beneficieze de tot confortul și liniștea de care au nevoie. Vom face investițiile necesare atât la Podu Iloaiei, cât și la celelalte centre de la Răducăneni și Bivolari, pentru a continua să extindem aceste servicii și să asigurăm îngrijirea cât mai multor seniori care au nevoie de asistență”, a declarat Andrei Cazacu, administratorul public al județului Iași.

sursă: CJ Iași

Distribuie articolul