Consiliul Judetean Ilfov acordă stimulente financiare pentru elevii care au obținut performanțe la diferite olimpiade și concursuri școlare

Ciprian S.
Consiliul Judetean Ilfov acordă stimulente financiare pentru elevii care au obținut performanțe la diferite olimpiade și concursuri școlare

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că CJ acordă stimulente financiare pentru elevii care au obținut performanțe la diferite olimpiade și concursuri școlare, în cadrul proiectului ,,Excelența în educație”.

De asemenea, vor fi premiate și cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea acestora.

”Este vorba despre un elev de la Școala Gimnazială nr. 1 din Jilava, premiat la Concursul de fizică și chimie ,,Impuls perpetuum”, și trei eleve de liceu din Voluntari, care au obținut rezultate bune la Olimpiada națională ,,Tinerii dezbat” și la Concursul național de comunicări științifice la disciplina Geografie. Cei patru elevi ilfoveni vor primi, în total, suma de 2.200 de lei.

CJ Ilfov a alocat suma de 2.000 de lei, în cadrul aceluiași proiect, pentru profesorii îndrumători ai acestor elevi.Ne dorim, astfel, să sprijinim performanța în educație și munca depusă de copii, alături de cadrele didactice. Avem speranța că acești elevi vor fi sursă de inspirație și vom vedea și alți tineri talentați care vor obține rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare.”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul