Consiliul Județean Ilfov: proiect pentru decontarea sumei de 3.000 de lei din totalul cheltuit de vârstnicii cu venituri mici pentru refacerea danturii

Ciprian S.
Consiliul Județean Ilfov
Consiliul Județean Ilfov

Huber Thuma, președinte Consiliul Județean Ilfov anunță inițierea unui proiect extrem de important pentru vârstnicii cu venituri mici.

Proiectul numit „Ilfov zâmbește” este o premieră în România și prin acesta ar urma ca, Consiliul Județean Ilfov să deconteze vârstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii.

”Am lucrat intens la acest proiect împreună cu colegii mei. Am făcut un grup de lucru la Consiliul Județean Ilfov, format din consilieri personali, juriști, economiști și colegi de la Biroul de Asistență Socială. Mâine, intrăm în ședință de consiliu cu proiectul, îl supunem dezbaterii și votului. Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toți colegii mei să fie de acord cu acest proiect și, împreună, să ajutăm cât mai mulți ilfoveni să își recapete zâmbetul și demnitatea. Am mai spus-o, sănătatea e cea mai importantă. În lipsa ei, nimic nu mai contează. Iar eu îmi doresc în Ilfov o comunitate sănătoasă. Îmi doresc să stăm cât mai mult timp la masă alături de bunicii noștri, să mâncăm alături de ei, să-i vedem fericiți, nu îndurerați.”, a declarat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul