Consiliul Județean Sălaj a alocat peste 7 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene

Constantinescu Denisa
Sursa foto: Facebook Dinu Iancu- Salajanu

Consiliul Județean Sălaj a alocat peste 7 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene în sezonul rece 2022-2023 și a încheiat acorduri de asociere cu 31 de primării, cărora le revine responsabilitatea efectuării lucrărilor de deszăpezire în intervalul 15 noiembrie 2022 – 15 martie 2023.

Pe trei artere județene lucrările de întreținere pe timpul iernii vor fi executate de societatea Pază Obiective și Intervenție SRL, din subordinea CJ Sălaj, în timp ce în cazul sectoarelor de drum județean aflate în reabilitare și modernizare, activitatea de deszăpezire intră în sarcina executantului, pe toată perioada derulării contractului de lucrări.

“Le mulțumesc primarilor și tuturor celor implicați în activitatea de întreținere a drumurilor județene în sezonul rece. Sunt încrezător că efortul nostru comun va da roade și vom reuși să asigurăm, și în această iarnă, condiții cât mai bune de circulație pe rețeaua rutieră a Sălajului. Ne dorim să intervenim rapid și eficient ori de câte ori este nevoie, și îi asigurăm pe sălăjeni că ne vom da toată silința pentru a face față provocărilor vremii. Pentru eventualele inadvertențe, rugăm cetățenii să nu creadă că suntem neglijenți ori insuficienți de organizați și nici să-și piardă imediat încrederea, întrucât vom lua pentru fiecare situație specială, măsuri speciale”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Pentru semnalarea eventualelor probleme generate de îngheț și ninsoare, a pus la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0741 118 384, disponibil 24 din 24 de ore.

Mai multe detalii privind responsabilii și tronsoanele de drum județean pe care se acționează în sezonul rece aici.

Distribuie articolul