Consiliul Județean Sălaj finanțează servicii sociale pentru 500 de persoane defavorizate

Badila Antonia

Reprezentanții Consiliului Județean Sălaj anunță că 500 de persoane defavorizate din județ eneficiază de servicii sociale la domiciliu, în centre de zi și în cantine sociale, în cadrul unui program al CJ Sălaj.

,,500 de persoane defavorizate din Sălaj – vârstnici dependenți, copii și adulți cu dizabilități, copii cu risc de abandon școlar, aflați în situația de risc de separare sau părăsiți de părinți – beneficiază de servicii sociale la domiciliu, în centre de zi și în cantine sociale, în cadrul unui program al Consiliului Județean Sălaj.

Prin această inițiativă, administrația județeană cofinanțează 55 de locuri de muncă pentru lucrători sociali și sprijină 21 de fundații și unități de cult ce oferă asistență socială.

Pentru anul 2023, programul a dispus de un buget de 1,85 milioane de lei, perioada de implementare fiind prelungită până în 31 mai 2024.

Demersul CJ Sălaj urmărește îmbunătățirea calității vieții și a confortului psiho-social al beneficiarilor.”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sălaj pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul