Consiliul Județean Suceava continuă lucrările pentru asfaltarea DJ 208F Dumbrăvița – Mesteceni, din zona Fălticeni, comuna Vadu Moldovei.

Eduard Turcu

Consiliul Județean Suceava continuă lucrările pentru asfaltarea DJ 208F Dumbrăvița – Mesteceni, din zona Fălticeni, comuna Vadu Moldovei.

Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava: „Vremea bună ne permite să facem reparații și să asfaltăm DJ 208F Dumbrăvița – Mesteceni, din zona Fălticeni, comuna Vadu Moldovei. Acest drum face legătura între DN2 și A7, ieșind din zona Spătărești, la benzinărie, mergând prin Dumbrăvița, Mesteceni, Manolea, Uidești și trecând în județul Iași, pe la Tătăruși. În această toamnă am început modernizările pentru o porțiune de 4 km. Avem de montat și un podeț și, fiind o zonă circulată, dorim să asigurăm confortul oamenilor din zonă”.

„Reamintim că CJ Suceava a demarat procedurile pentru modernizarea drumului forestier Manolea – Dolhești, care se intersectează cu acest drum. De asemenea, sperăm că vremea ne va lăsa să asfaltăm o porțiune de drum județean din localitatea Baia, de la intersecția cu DN 2E spre centru localității”, a spus liberalul.

„Anul 2023 a fost un an foarte bun din punct de vedere al lucrărilor de modernizare a drumurilor din județul Suceava. Am avut foarte multe șantiere. Majoritatea sunt închise și cu aceste două șantiere noi încercăm să acoperim cu lucrări de modernizare cea mai mare parte a drumurilor județene”, a transmis Gheorghe Flutur.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Distribuie articolul