Consiliul Județean Timiș a fost gazda delegații AmCham România – discuții despre identificarea și exploatarea oportunităților de investiții în județ

Paul

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au fost gazda unei delegații AmCham România – Camera de Comerț Americană în România. Președintele administrației județene Alin Nica a purtat discuții referitoare la identificarea și exploatarea oportunităților de investiții în Timiș.

Scopul principal al întâlnirii a fost de a căuta forme de colaborare pentru dezvoltarea județului, iar conducerea Consiliului Județean a evidențiat climatul favorabil pentru afaceri, infrastructura modernă și proiectele majore prin care Timiș va deveni atractiv investitorilor.

„Este un pas important în direcția dezvoltării și consolidării relațiilor economice strategice ale județului Timiș. Această întâlnire a oferit o platformă excelentă pentru a evidenția planurile de dezvoltare din județul nostru și pentru a stabili parteneriate solide cu companii și organizații din domeniul afacerilor”, a adăugat Alin Nica.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Distribuie articolul