Consiliul Județean Vrancea susține sportul pentru copii și tineri

Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea a dat start proiectului „Promovarea sportului școlar”, un demers finanțat de Consiliul Județean Vrancea în baza Legii nr. 350/2005 pentru activități nonprofit de interes județean.

  • Consiliul Județean Vrancea susține sportul pentru copii și tineri prin proiectul “Promovarea sportului școlar”.
  • Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea coordonează acest proiect, finanțat de Consiliul Județean Vrancea.
  • Proiectul include organizarea competițiilor sportive județene, zonale și finale pentru elevi în diferite discipline sportive.

Coniliul Județean Vrancea estimează că vor fi peste 4000 de participanți în acest an în cadrul proiectului „Promovarea sportului școlar”

Prin acest proiect ambițios, se urmărește organizarea unor competiții sportive județene, zonale și finale pentru elevi, în diferite discipline sportive, conform calendarului sportiv județean și național. Printre activitățile propuse se regăsesc Olimpiada Națională a Sportului Școlar la fotbal, handbal și volei, etapele județene de dans modern, majorete și probe atletice, concursul de alergare pe șosea „O șansă pentru fiecare – sport curat” și activități sportive dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Un moment deosebit în cadrul acestui proiect va fi cea de-a VI-a ediție a evenimentului județean „Vrancea în mișcare”, programată pentru începutul lunii iunie. Evenimentul va avea loc simultan în toate orașele județului și va marca o nouă provocare pentru participanți. Anul trecut, acest eveniment a intrat în Cartea Recordurilor pentru flash-mobul cu cel mai mare număr de elevi angrenați – peste 1.700.

Pentru anul curent, în cadrul proiectului „Promovarea sportului școlar”, Coniliul Județean Vrancea estimează că vor fi peste 4000 de participanți.

sursă: Consiliul Județean Vrancea, Facebook

Leave a Comment