Premierul Nicolae Ciucă a cerut ca Ministerul Muncii să agreeze formula finală pentru viitorul cadru normativ privind dialogul social

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, în urma discuţiilor, premierul a cerut ca până pe 15 mai Ministerul Muncii să agreeze formula finală pentru viitorul cadru normativ privind dialogul social.

În şedinţă, Ministerul Finanţelor a prezentat propunerea de a mări cuantumul acestora la 35 de lei sau la 40 de lei. Ambele propuneri urmează a fi analizate în forurile statutare ale organizaţiilor patronale, urmând ca decizia să vizeze aplicarea noii valori nominale de la 1 iulie, anunţă Executivul.

În privinţa modificării valorii nominale a tichetelor de masă, ministrul Finanţelor a prezentat propunerea de a mări cuantumul acestora la 35 de lei sau la 40 de lei. Ambele propuneri urmează a fi analizate în forurile statutare ale organizaţiilor patronale, urmând ca decizia să vizeze aplicarea noii valori nominale de la 1 iulie.

Sursa: News.ro

Leave a Comment