Constanța: A fost emis aviz favorabil pentru proiectul de construire și dotare a Spitalului de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca

Badila Antonia

Reprezentanții Primăriei Constanța anunță că cei din comisia interministerială reunită la sediul Ministerului Dezvoltării a emis un aviz favorabil pentru proiectul de construire și dotare a Spitalului de Pediatrie – Dr. Alexandru Pesamosca din municipiu.

,,Avizul favorabil reprezintă un pas major înainte către realizarea acestei viziuni, iar eu nu pot decât să sărbătoresc această veste cu bucurie și optimism.”, a declarat Ec. Cristina Schipor, directorul executiv DSP Constanța.

La rândul său, senatorul PNL, Septimiu Bourceanu, afirmă că: ,,Este un proiect pe care îl susțin și în care cred și trebuie să evidențiez echipa condusă de Ec. Cristina Schipor, directorul executiv DSP Constanța. Acești oameni inimoși au dovedit că nu există piedici imposibil de trecut și merită tot respectul nostru”.

,,Proiectul vizează construirea unei facilități moderne și complet echipate, adaptate nevoilor specifice ale copiilor. Cu paturi în Planul Național de Paturi, dotări de ultimă generație, infrastructură avansată și personal specializat, Spitalul de Pediatrie se va angaja să ofere îngrijire de calitate superioară și tratamente avansate pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității constănțene. Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca se va construi de la zero pe strada Vifor Haiduc nr. 32 din municipiul Constanța.”, transmit reprezentanții primăriei Constanța într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul