Constanța: A fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar de evidență a persoanelor din comuna Adamclisi

Sediul Serviciului Public Comunitar de evidență a persoanelor a fost inaugurt. Spațiul în care va funcționa acest serviciu este pus la dispoziție de Primăria Adamclisi.


,,În trecut, trebuia să mergem 50 de kilometri pentru a ne face sau a ne preschimba un buletin. Acum, în cinci minute vom rezolva această problemă. Pe linia digitalizării, începând cu toamna acestui an, vom emite de aici cărți electronice de identitate. În acest serviciu vor lucra trei persoane, două pentru evidența persoanelor și una pentru stare civilă. Deocamdată serviciul functioneaza doar pentru localitatea Adamclisi, însă, va fi extins și pentru localitățile limitrofe,’’ a declarat Ion Dumitru, viceprimarul comunei Adamclisi.


„O zi foarte bună pentru locuitorii comunei, întrucât de astăzi ei vor putea beneficia de servicii mai aproape de domiciliul lor. Încă un plus care apare în viața locuitorilor. Îi felicit pe toți cei care au contribuit la acest proiect. Felicitări tuturor, mult succes în continuare!”, a precizat prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa.


,,Deschiderea acestui serviciu va însemna scutirea locuitorilor de a face drumuri la Băneasa, așa cum au procedat până acum. Le urez succes celor care vor lucra la acest serviciu din Adamclisi și le doresc să elibereze cât mai multe certificate de naștere și cărți de identitate, pentru că o comună este bogată atunci când crește la număr! Preocuparea mea și a colegilor din PNL este să dezvoltăm fiecare localitate din județul nostru, astfel încât să putem aduce cât mai aproape serviciile publice de cetățeni, adică de cei care plătesc taxe și impozite,’’ a subliniat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Leave a Comment