Constanța: A fost semnat contractul de execuție a creșei din orașul Murfatlar

Badila Antonia

Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar, anunță că după o licitație la care s-au înscris 16 asocieri de firme s-a semnat în sfârșit contractul de execuție a creșei între Compania Națională de Investiții și un constructor.

,,După o licitație la care s-au înscris 16 asocieri de firme (licitație care a durat peste șase luni), iată că s-a semnat în sfârșit contractul de execuție a creșei din Murfatlar, între Compania Națională de Investiții și un constructor. Vom preda amplasamentul constructorului și conform contractului, perioada de proiectare (adaptarea proiectului tip la teren) va fi 2 luni, iar perioada de execuție va fi de 12 luni. Creșa va fi una din cele mai frumoase din țară.”, a anunțat Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar.


,,Clădire va avea săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. Creșa nZEB (near-Zero Energy Building) va fi dotată cu panouri solare şi fotovoltaice, pentru asigurarea necesarului de energie și apă caldă din surse regenerabile, iar anvelopa clădirii va fi foarte bine izolată termic.

Finanțarea este asigurată prin PNRR, iar valoare maximă eligibilă a proiectului este de 9.988.916,58 lei fără TVA.”, transmite PNL Constanța într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul