Constanța: Administrația locală din Mangalia face demersuri pentru atragerea de noi surse de finanțare pentru unitățile de învățământ din municipiu

Badila Antonia

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu profesorul Sorin Mihai, Inspector Școlar General, au participat astăzi la o întâlnire cu directorii de școli. Subiectul principal al întâlnirii a fost atragerea fondurilor UE, în vederea achiziționării de echipamente și dotări la unitățile de învățământ din municipiul Mangalia.

,,Conform axelor de finanțare, putem obține bani, prin PNRR, pentru echipamente sportive, aparatura specifica pentru laboratoare și săli de clasa, respectiv table interactive, mobilier modular, echipamente IT și alte dotări necesare pentru buna desfășurare și eficientizarea actului educațional in orașul nostru. In perioada imediat următoare, după centralizarea solicitărilor din partea unităților de învățământ, vom depune cererea de finanțare, in vederea implementării proiectului,” a anunțat edilul municipiului Mangalia.

Distribuie articolul