Constanța: Alte patru proiecte depuse de Primăria municipiului Constanța pentru ,,Renovare energetică moderată a clădirilor publice” au fost semnate

Au fost semnate încă patru contracte de finanțare pentru renovarea energetică moderată a clădirilor publice, din municipiul Constanța. Contractele au fost depuse de administrația locală pe componenta C5 – Valul Renovării și vizează lucrări de intervenție pentru renovarea energetică.

,,Sunt vizate următoarelor obiective:
– Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.33, Anghel Saligny, Constanţa, cu o valoare totală de 6.008.212,46 lei.
– Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanța (corp liceu)” cu o valoare de 10.379.696,08 lei.
– Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Constanța, cu o valoare de 20.375.340.82 lei.
-Creşterea eficienţei energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța, cu o valoare totală a contractului de finanțare de 27.826.379,53 lei, TVA inclus”, transmite PNL Contanța într-un comunicat de presă.

Leave a Comment