Constanța: Angajații primăriei Mangalia execută lucrări de igienizare a domeniului public

Badila Antonia

Primarul Radu Cristian anunță că angajații primăriei municipiului Mangalia execută lucrări de igienizare tuturor spațiilor verzi care sunt curățate de resturi vegetale, crengi uscate și alte deșeuri aruncate la întâmplare.

„Intervențiile pe domeniul public se desfășoară, în fiecare zi, pentru a avea un oraș curat. Însă, din păcate, mai sunt și oameni răuvoitori, care nu întrețin curățenia și vandalizează mobilierul urban. Știu că, în această perioadă, avem în oraș foarte multe șantiere, care creează disconfort. Însă, proiectele noastre de modernizare a infrastructurii au coincis cu proiectul european de reabilitare a rețelei de apă și canalizare. Periodic, mă întâlnesc cu locuitorii orașului, acolo unde începem un proiect, ținând cont în primul rând de solicitările oamenilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de lucrări, dar este singura modalitate pentru a continua procesul de modernizare și extindere a cartierelor municipiului nostru”, a declarat primarul Radu Cristian.

Sursa: PNL Constanța

,,Tot în această perioadă, continuă execuția lucrărilor pentru amenajarea parcărilor de reședință, pe strada Albatros, unde se vor înființa trotuare și platformă pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere. Alte lucrări de edificare a trotuarelor au loc pe strada Portului, iar ulterior pe străzile Arcului, Mihail Kogălniceanu și Delfinului, dar și în zona Liceului <Ion Bănescu>, unde se va amenaja o trecere de pietoni.”, transmite PNL Constanța într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul