Constanța: Au început lucrările de asfaltare a străzilor din satul Băltăgești comuna Crucea

Primarul comunei Crucea, Iulian Tudorache, declară că au început lucrările de asfaltare a mai multor străzi, iar valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 5 milioane de lei.

,,Au început lucrările de asfaltare a străzilor Livezii, Plopilor și celebra stradă a Grădinarilor de la Băltăgesti. Lucrarea a fost scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții după ce Primăria comunei Crucea a realizat studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și a obținut toate avizele. Spor la treabă constructorului’’, a anunțat Iulian Tudorache, primarul comunei Crucea.

Sursa: PNL Constanța

,,Compania Națională de Investiții S.A a achiziționat proiectul ,<Execuție lucrări pentru obiectivul de investiții inclus în Subprogramul ,Lucrări în primă urgență: Reabilitare străzi afectate de viituri în satul Băltăgești, comuna Crucea, județul Constanța>.


Valoarea totală este de cinci milioane de lei și se compune din: – Cheltuieli pentru obținerea și amenajarea terenului; Cheltuieli pentru investiția de bază; Construcții și instalații; Alte cheltuieli; Organizare, din care: Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier; Cheltuieli conexe organizării de șantier.”, transmite PNL Constanța într-un comunicat de presă.

Leave a Comment