Constanța: În cadrul proiectului de regenerare urbană pe Aleea Dafinului au fost create 54 de locuri de parcare

Badila Antonia

Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, anunță că a finalizat lucrările unui proiect prin care a creat 54 de locuri de parcare pe Aleea Dafinului.

,,Unul dintre obiectivele mele prioritare este crearea a cât mai multe locuri de parcare și spații de recreere, ca extensie a proiectului nostru de regenerare urbană și modernizare a orașului.
Simple în aparență, aceste proiecte sunt de maximă utilitate.


Astfel, împreună cu echipa, am finalizat lucrările unui proiect prin care am creat 54 de locuri de parcare pe Aleea Dafinului. Am încercat să valorificăm tot spațiul de care am dispus, așa că una dintre modalitățile prin care am reușit să creăm aceste locuri a constat în relocarea ghenelor de gunoi din zonă.


Am în plan ca astfel de proiecte să se tot extindă, întrucât îmi doresc să putem interveni în cât mai multe zone ale orașului. Printr-un astfel de proiect minimizăm riscul de parcare neregulamentară și ne apropiem de orașul în care ne dorim să trăim cu toții, un oraș care să corespundă cerințelor și nevoilor cetățenilor.”,a declarat Vergil Chițac, edilul municipiului Constanța.

Distribuie articolul